Review: Diacé fixtape

Verlies jij je sensor regelmatig? Wil je sporten maar heb je schrik om je sensor te verliezen? Misschien is de Diacé fixtape wel iets voor jou.

30 March 2022

Even terug maakte ik een post op Instagram waar ik aangaf voortaan met een Freestyle Libre 2 sensor van Abbott door het leven te gaan. Die sensor zou mijn leven makkelijker maken ..

Klik op bovenstaande foto als je de IG-post wilt zien.


Heeft die sensor mijn leven nu makkelijk gemaakt? Absoluut! Alleen heb ik niet stilgestaan bij de sensor in combinatie met sport. Ik speel basketbal (drie tot vijf keer per week) en deze sport is nogal fysiek. Tegenstanders die op je armen slagen, je armen vasthouden, enz. Dit is allemaal niet zo bevorderlijk voor je sensor. Als resultaat: de eerste sensor was ik al kwijt bij de eerste wedstrijd.

Ik moest dus op zoek naar een oplossing, want stoppen met basketbal is geen optie. Al snel kwam ik uit bij Diacé, een producent van leuke hulpmiddelen voor diabetici. Na even rondneuzen in de webshop stootte ik op de Diacé Fixtape. Dit is een huidskleurige pleister met als functie je sensor te verstevigen en te beschermen.

Wat zijn mijn bevindingen?

Sinds ik deze tape ben beginnen te gebruiken, heb ik geen enkele sensor meer verloren. Ik ben een zweterke. Al die transpiratie maakt de tape echt zeiknat ... toch blijft alles goed kleven voor ongeveer zeven dagen. Daarna verliest de tape zijn nut. Het komt er dus op neer dat ik in die twee weken voor een sensor dus twee Diacé fixtapes dien te gebruiken om zonder zorgen te kunnen sporten. Dat vind ik een goede deal.

Conclusie:

De Diacé fixtape is gewoon een must voor iedereen met een sensor. Je wordt ontzorgd in je dagelijkse leven en tijdens het sporten. De tape kleeft voldoende sterk om je sensor op zijn plaats te houden, ook bij hevig transpireren en fysieke sporten.

Plak dus gewoon zo'n ding over je sensor!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x